Tapwagenverhuur met neutrale tapwagens

Wij hebben voor u 18 neutrale tapwagens ter beschikking in onze zaak te Sint-Lenaarts. Dit zorgt ervoor dat onze wagens bij elke gelegenheid kunnen geplaatst worden, ongeacht welk soort bier er wordt getapt. Nergens op de wagens is er reclame voorzien maar indien gewenst kunnen wij wel reclamepanelen voorzien bovenop de wagens.

Diverse modellen

Afhankelijk van het model dat u gekozen hebt, zijn de wagens uitklapbaar aan twee, drie of vier zijden. Ze zijn allen ook voorzien van vier of zes bierkranen, een drie- of vierdeurs flessenkoeling en een spoelbak. In twee van onze wagens zijn er eveneens pre-mix kranen voorzien voor frisdranken.

Zelf dranken bestellen

Als erkend leverancier voor tapwagens uit Sint-Lenaarts zorgen wij enkel voor de tapinstallaties en wagens, niet voor de drank zelf. Dit kunt u bij uw plaatselijke bierhandelaar zelf bestellen, alsook het koolzuurgas (CO2).

Bij grote evenementen waar er vaak een serieuze drankvoorraad moet voorzien worden, raden wij onze klanten aan eveneens een koelcel te reserveren. Dit is een ruime koeling, rechtstreeks voorzien in de tapwagen.

Info nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Back to Top